Bæklund rideklub

Velkommen til Bæklund Rideklub vi er en lille rideklub i Thy i Nordjylland. Vi er så heldige at leje os ind på stald Bæklund, der ligger mellem Hørdum og Hassing, på Vestervigvej 171. Her er vi utrolig glade for at bo. Som rideklub tilbyder vi også undervisning på elevheste, af nogle skønne undervisere. En stor del af vores elevheste, er fra tiden, hvor der var stutteri på Bæklund. De er rare som dagen er lang. Vi tilbyder desuden også undervisning til de mere øvede, både gennem 2 kompetente dressur undervisere, samt en kompetent springunderviser, yderligere tilbyder vi også hver anden fredag eneundervisning ved berider Carsten Back Pedersen fra Holstebro til kun 150 kr pr. halve time.

I løbet af året har vi flere arrangementer, hvor både store og små kan være med. Vi holder både små lokale klubstævner, hvor selv ryttere der kun har reddet 2 gange kan være med. Vi afholder flettekurser, fællesaftner, trækture i skoven, fastelavn, juleklip, og juleafslutning. Hvert år i starten af sommerferien holder vi desuden en ridelejr over 4 dage, hvor både store og små er velkommen. Vil du høre mere om vores arrangementer så hold dig opdateret her, eller følg med på Facebook i gruppen “bæklunder”

Arrangementer og datoer for ferie

Her på siden, vil de nyeste opdateringer fra bestyrelsen stå, samt det vil være muligt at finde praktiske oplysninger der er relevant når man kommer på Bæklund, i det der både kan findes priser, haltider, medlemmer af bestyrelsen, numre på relevante personer, samt ordensregler og vedtægter.

Skulle der være noget du ikke har kunne få svaret på her, så kontakt

BÆKLUND RIDEKLUB

  • Skriftligt på mail: baeklundrideklub@hotmail.com
  • Vedr. undervisning af nybegyndere kontakt Bjarne: 2331 9633
  • Vedr. medlemsskab: Mai Leegaard: 20218869
  • Vedr. undervisning kontakt: Anja Gregersen: 23261273
  • Formand: Rebecca Kristiansen: 28890138
  • Kasserer: Maria Kloster: 24666539